Sószoba

A bölcsődei sószobát a szabad kapacitás erejéig külsős személyek is igénybe vehetik a bölcsőde nyitvatartási idejében, az intézményvezetővel előre egyeztetett időpontban, megszabott használati díj ellenében: 1000.-/alkalom/fő (bérlet: 9000.-/10 alkalom/fő)//1 gyermek és 1 kísérő

Hogyan hat a sóterápia?
A sószoba légterébe szárazon porlasztott sórészecskék gyógyítóan és megelőzőleg hatnak a légúti megbetegedésekre (asztma, légcsőhurut, allergia, szénanátha, stb.) A levegő sórészecskéi megragadnak a légzőszervek csillós hámján, amik így intenzívebb mozgásba kezdenek, és fokozzák a váladékképződést.

Az eredmény: a szennyeződések kikerülnek a tüdőből és a légutakból. A só erős vírus- és baktériumölő hatására kitisztul az arc-, a homlok- és az orrmelléküreg, tisztul a garat, a bőr, a fejbőr és a haj, kisimulnak az idegek.

A mindössze 30 perc alkalmankénti kezelés elegendő, hogy a közérzet és az immunrendszer is javuljon, szellemileg frissebbnek érezzük magunkat. A sószobában a sós levegőt parajdi, sótégla, sóhomokozó és egy speciális sókristály-porlasztó garantálja, amely a belélegzett sókristályok jótékony hatását fokozza.

A gyermekek nagy kedvence a parajd sógranulátummal feltöltött sóhomokozó, melyben játék közben gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket.
A felnőttek padon foglalhatnak helyet, olvashatnak.

A sószobát félórás turnusokban lehet igénybe venni.  A helyiségben egyszerre maximum 6 fő tartózkodhat, de ha csak felnőttek tartózkodnak bent,
akkor a maximális létszám 4 fő.