Rólunk

Bölcsődénk 2008-ban épült, 130 kisgyermek befogadására alkalmas épületegyüttes, mely 5 hasonló egységben, 10 csoporttal, csoportonként 2-2 kisgyermeknevelővel várja a gyermekeket. A csoportszobák előtti fedett teraszok és közvetlen kertkapcsolattal épített játszórész nyújtja a gyermekek számára a mindennapos levegőn tartózkodást, játékot.

 Vízhez szoktató programunk saját medencében történik. Minden kisgyermeknevelőnk elvégzett egy tanfolyamot, melyen elsajátították a gyermekek biztonságos vízhez szoktatásához szükséges tudást.

Sószobánkban a gyermekek játék közben élvezhetik a porlasztott parajdi só jótékony hatásait. A sóterápia hatékonyan segít az immunrendszer erősítésében, az asztmás, allergiás tünetek kezelésében, enyhítésében.

Saját konyhával rendelkezünk, ezzel tudjuk biztosítani az ide járó gyermekek egészséges fejlődéséhez szükséges megfelelő, minőségi étkezést. A bölcsőde heti étrendjét az élelmezésvezető állatja össze, figyelembe véve a korosztályi sajátosságokat, egyéni szükségleteket. Orvosi javaslatra külön tej, tojás, lisztmentes, fruktózmentes étrendet biztosítunk az arra érzékeny gyermekeknek.

A bölcsőde étrendje az egészséges fejlődést szolgálja. Sok nyers gyümölcsöt, ízletes főzeléket, megfelelő mennyiségű tejet, húst, tojást kínálunk. Az önálló étkezésre még nem érett gyermeket ölben etetjük. Azok ehetnek asztalnál, akik már biztosan ülnek, lábuk a kis ülőkéről leér a földre és így a kanál használatával próbálkozhatnak.